Om oss

Europa på 11 hjul


Välkommen!Äntligen en sida där vi kan förmedla de fantastiska minnena vi har och förhoppningsvis fortsätta få ännu fler framöver!

I forumet diskuterar vi allt möjligt angående resorna vi har gjort och skall göra. Ställ gärna frågor, kom med kommentarer, erfarenheter, möjligheter, önskemål, ja - säg vad du vill...

Vi har även lagt upp ett bildalbum där vi kan minnas tillbaka till de goda stunderna. Ni kan lägga in kommentarer på bilderna och även lägga upp egna bilder om ni så önskar!

I den webb-baserade dagboken, även kallat Blog, kommer vi att hålla er uppdaterade på vad som sker just under resans gång! Mycket intressant läsning utlovas!!!

Lite mer om oss...


Vi är två glada cykelentusiaster som redan på 1990-talet ordnade cykelresor med våra dåvarande arbetskamrater. De resorna företogs i såväl Sverige som Danmark och Norge.


Alla hade ju inte turen att vara just våra arbetskamrater så år 2002 gjorde vi vår första stora "blandade" resa. Ingen kände alla men alla kände någon och detta har blivit vårt signum för våra fortsatta resor.


Vi har hitintills rullat med våra 11 hjul (8 på bussen, 2 på cykeln och så reservhjulet förstås) genom Frankrike, Italien, Österrike, Holland och Tyskland.
Med vänliga hälsningar,

Dragan och Bengt

RING

Bengt 031-884306

Dragan 031-885242

ADRESS

Mölnlycke, Sverige

Copyright © All Rights Reserved